Cautare

255 de rezultate pentru "martisoare bio" (6.78 secunde)
Apoi am participat la evenimentele #devinoperfecta, pe care domana Raiciu si Florentina Opris le-au organizat in ultimul an, la Puro&Bio, unde au loc dialoguri despre ceea ce este important pentru sanatatea trupului si a sufletului.
Produse NANO si Bio Green
Exista la standul lor produse adecvate pentru copii, de tip patiserie, care nu contin zahar sau pentru diete speciale (dieta fara gluten sau paine din secara bio).
palinca la sticlute mici (sub forma de strugure) - 15 RON, palinca de pere si gutui (la 500 ml) - 35 RON, visinata si afinata - 25 RON, palinca de pruna bio Cuca Macaii, palinca in sticle ornamentale:
palinca la sticlute mici (sub forma de strugure) - 15 RON, palinca de pere si gutui (la 500 ml) - 35 RON, visinata si afinata - 25 RON, palinca de pruna bio Cuca Macaii, palinca in sticle ornamentale:
etichete-concept, de autor, dopul bio si stilul de vinificatie savuros, care a consacrat producatorul banatean in preferintele consumatorilor romani si straini deopotriva - Marina Samoila, Event Manager Cramele Recas Pret:
Prezentare Vegan - Detox Smoothie Meal Balance® este un mix 100% natural, un amestec UNIC de turmeric BIO, tarate de psyllium, semine de in, inulina, chimen, coriandru si ghimbir, care combinat cu ananas, kiwi, mereu, sau alte fructe sau legume dupra preferinte, se tranforma intr-un mic dejun, o gustare sau o cina colorata si delicios de sanatoasa, care ajuta la detoxifiere colonului.
Natural energy bar - raport nutritiv echilibrat (zaharide, proteine, grasimi) - variante fara gluten - raportul optim dintre monozaharidele lente (cereale) - fibre solubile - 100% materii prime naturale Natural energy gel - 35 g gel natural egal cu 107 kcal - pe baza de sirop de fructe si de agave organice - fara conservanti, fara cofeina - fara gluten, perfect pentru vegani Natural protein bar - cerificare BIO - nu contine soia - fara gluten - fara lactoza, perfect pentru vegani Yippee bar - formula specifica pentru copii - raportul nutritiv echilibrat - compozitia optima de zaharide - fibre solubile - 100% ingrediente naturale Energy drink - bautura izotonica / hipotonica pentru sport - adecvat in timpul antrenamentului - raportul optim de Na, K, Mg si Ca - contine vitamina C - echilibreaza fluctuatiile nivelului glucozei din sange
- Oul este o esenta de nutrienti, un concentrat de proteine, vitamine si minerale alaturi de grasimi valoroase, totul in raport optim, astfel incat sa fie usor de absorbit si bio eficient la maxim in organism.
Nu zice ca n-a facut, dar ca lipseste dovada @ M ADR si Bio Romania au semnat un acord prin care se va reduce TVA la produsele alimentare romanesti de la 9 la 5%.
- Intr-un vartej de masuri de sprijinire a agriculturii, guvernul anunta reducerea TVA la produsele Bio de la 9 la 5 la suta.
Pentru a preveni pierderile osoase, evita sa iei suplimente de vitamina D in cantitati mari si ia si un supliment de vitamina K2 (o gasesti in lactatele bio si in carne).
Contine antociani coloranti, fructele de aronia fiind folosite in industria alimentara ca un bun colorant, dar antocianii au fos testati si sunt benefici in tratarea cancerului. Fructele provin din Romania, judetul Ialomita - livada in curs de certificare BIO, ne-a spus Sergiu Hociung.
Anul acesta am decis ca a venit timpul si pentru lansarea unui dvd cu exercitii fitness, iar luna ianuarie a lui 2015 am adus pe piata FIT BIO MIX, un complex de exercitii din cadrul conceptului Cardio Mix, exercitii utile si accesibile, care se pot efectua oriunde si oricand.
Fermierii sunt atrasi de preturile mai mari decat la grau dar si pentru ca planta este tot mai ceruta de producatorii de bio combustibil.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com